Numerologija in igre na srečo

Koliko ljudi igra igre na srečo? Skoraj večina od nas vsaj enkrat v življenju igra igre na srečo. Obstajajo različne igre na srečo kot je lotto, bingo, loterije, poker, športne stave itd.

Nekateri ljudje imajo eksremno srečo pri igrah na srečo, nekateri skoraj vedno izgubijo. Igranje iger na srečo je potrebno izvajati z razumom. V večini primerov strastni igralci iger na srečo vedno izgubijo v povprečju. Ampak kdaj pa kdaj so igre na srečo lahko prava majhna zabava, in tukaj lahko numerologija pomaga.

Vsaka oseba je nadarjena za posebno obliko iger na srečo, nekateri so nadarjeni za športne stave, drugi za loto, tretji spet nekaj drugega.

Da izveste za kaj ste najbolj nadarjeni, poglejte svoj numerološki datum rojstva. Če ste rojeni na 23. februarja 1970 je potem vaše numerološko število 5 (2+3).

 

OSEBA ŠTEVILO 1 IGRE NA SREČO

Če ste rojeni na  1, 10, 19, in 28 v mesecu, ali v aprilu ali avgustu imate navadno srečo v denarnih poslih, špekulacijah ali tekmovanjih. Dokler se izogibate neumnih nepremišljenih špekulacijam, boste imeli dobra obdobja sreče. Izogibajte se iger na srečo, ki zajemajo dirke.

OSEBA ŠTEVILO 2 IGRE NA SREČO

Če ste rojeni 2, 11, 20 ali 29 v mesecu, maja ali julija boste uspešni v stavah kjer se tekmuje z jadrnicami, bingotu ipd. Imate večjo možnost zmagati v igrah na srečo, ki zahtevajo večjo potrpežljivost, natančnost in intuitivnost.

OSEBA ŠTEVILO 3 IGRE NA SREČO

Če ste bili rojeni na 3, 12, 21, ali 30 v mesecu, marca ali decembra imate največ uspeha v konjskih stavah, dirkanju z jadrnicami, tenisu, in tekmovanjih v golfu.

OSEBA ŠTEVILO 4 IGRE NA SREČO

Osebe rojeni na 4, 13, 22 ali 31 v mesecu, februarja ali avgusta niste navadno srečni v skoraj vseh oblikah iger na srečo. Največ sreče boste imeli v jackpot mašinah v igralnicah, kje vnašate žetone. Ampak oseba 4 naj ne riskira denar samo na igrah na srečo, ker na splošno nimajo sreče.

OSEBA ŠTEVILO 5 IGRE NA SREČO

Če ste rojeni 5, 14, 23 v mesecu, junija ali septembra imate še posebej srečo pri igranju iger na srečo. Bolj kot druge osebe. Še posebej so srečne osebe rojene 23-ega v mesecu. Lahko igrajo na srečo pri dirkah vseh vrst, ruleti, kockah, kartah. Osebe 5 ne smejo postati zasvojene z igrami na srečo.

OSEBA ŠTEVILO 6 IGRE NA SREČO

Če ste rojeni na 6, 15, 24 v mesecu, maja ali oktobra imate še posebej srečo v konjskih dirkah, pasjih dirkah in podobnimi igrami. Oseba številka 6 je v splošnem prav tako srečna v igrah na srečo kot oseba 5. Ampak če doživite posebno smolo v določenem dnevu, morate takoj odnehati.

OSEBA ŠTEVILO 7 IGRE NA SREČO

Če ste rojeni 7, 16, 25 v mesecu, marca ali julija morate imeti intuitivni pristop v igrah na srečo. Vse igre na srečo, ki zahtevajo analiziranje, kot so križanke, matemetična in znanstvena tekomvanja so lahko vir dobrega prihodka za osebo 7.

OSEBA ŠTEVILO 8 IGRE NA SREČO

Ljudje rojeni na 8, 17, 26 v mesecu, januarja ali oktobra najbolje da ne igrajo iger na srečo. Če že morate igrati, potem izberite igre, kjer je izguba lahko minimalna. Recimo nogomet, konjske stave, boks. Ampak najbolje je da ne igrate iger na srečo, ker navadno na tem področju nimate sreče.

OSEBA ŠTEVILO 9 IGRE NA SREČO

Če ste rojeni na 9, 18, 27 dan v mesecu, aprila ali novembra lahko igrate igre na srečo kot je recimo nogomet, karte, ruleta in druge športne stave. Tudi če navadno doživite izgubo, boste jo navadno pokrili z srečo naslednjič, ko boste igrali.

 

 

analiza talisman numerologija

*Vaš Email Naslov: 

*Ime:   

*Vaš rojstni dan: