NUMEROLOGIJA IN POROKA

Poroka sega daleč nazaj v zgodovino. V Sloveniji je večina odraslih poročenih ali je bilo poročenih. Obstaja veliko ločenih oseb, katerim zakon se je zrušil. Za poroko potrebujemo dve osebi, ki sta harmonični, med njima poteka močna ljubezenska vez. Po študiji parov sem ugotovil, da imajo najtrdnejši zakon ravno osebe, ki padejo v obdobja opisana spodaj. Numerologija lahko pomaga pri odločitvah kdaj se poročiti. Svetujem naslednja obdobja za poroko.
Spodaj so najboljša obdobja za poroko za posamezne osebe rojene na določeni datum v mesecu. Prav tako so navedeni dnevi, kjer morate izračunati njihovo vsoto. Recimo če se želimo poročiti 18 maja recimo naslednje leto, potem seštejemo 18 (1+8=9).

ŠTEVILKA 1 NUMEROLOGIJA POROKA

Rojeni 1., 10., 19. ali 28. je najbolje, da se poročite med koncem januarja in do konca februarja, konec marca in do konca aprila ali konec julija in do konca avgusta za blažen zakon. Ali pa izberite datum v mesecu (dan v mesecu) katerega vsota je 1, 4 ali 9. Če je le mogoče, se izogibajte mesecu januarju, maju in oktobru. Vsota dneva poroke naj ne bo 6 ali 8.

ŠTEVILKA 2 OSEBA NUMEROLOGIJA POROKA

Rojeni 2., 11., 20. ali 29. v mesecu, izberite za poroko konec februarja in do konca marca, konec aprila in do konca maja, konec junija in do konca julija ali konec septembra in do konca oktobra. Poskusite izbrati datum za poroko (dan), ki da vsoto 2, 7 ali 6. Če je le mogoče, se izogibajte mesecev januarja, aprila ali novembra, prav tako se izogibajte dnevom, ki dajo vsoto 9 ali 8 .

ŠTEVILKA 3 OSEBA NUMEROLOGIJA POROKA

Rojeni 3., 12., 21. ali 30. v mesecu, izberite dan za poroko v obdobju med koncem februarja in koncem marca, koncem aprila in koncem maja, koncem septembra in koncem oktobra ter koncem novembra in koncem decembra. Prav tako so dobri datumi (dnevi) v mesecu, katerih vsota je 3, 6 ali 9. Izogibajte se mesecem februarju, juniju, avgustu in septembru. Vsota dnevom naj ne bo 4 ali 5 .

ŠTEVILO 4. OSEBA NUMEROLOGIJA POROKA

Rojeni 4., 13., 22. ali 31. v mesecu. Najbolje je da izberete obdobja med koncem januarja in koncem februarja, koncem maja in koncem junija in sredine julija in celotnega avgusta. Vsota dneva za poroko naj bo 4, 1 ali 5. Meseci, ki niso primerni za poroko so januar, maj, oktober. Prav tako naj vsota ne bo 6 ali 8 .

Številka 5 OSEBA NUMEROLOGIJA POROKA

Če ste rojeni 5., 14., in 23. v mesecu, je najboljše obdobje za poroko med koncem aprila maja in koncem junija, nato pa še koncem avgusta, septembra in koncem oktobra. Vsota datuma rojstva naj bo 5 ali 6. Ne poročite se januarja, marca in decembra, vsota naj ne bo 3 ali 8.

ŠTEVILKA 6 OSEBA NUMEROLOGIJA POROKA

Tisti, ki ste rojeni 6., 15., ali 24. v mesecu, je najbolje da se poročite med koncem februarja in marca, konec aprila in maja, konec junija in julija, konec septembra in oktobra. Vsota datuma naj bo tudi 2,3 ali 6. Izogibajte se naslednjim mesecem za poroko: januar, februar in avgust, prav tako naj vsota dneva poroke ne bo 4 ali 8.

ŠTEVILO 7 OSEBA NUMEROLOGIJA POROKA

Rojeni 7., 16. ali 25. v mesecu izberite za datum poroke obdobje konec februarja do konca marca, konec junija do konca julija, konec julija do konca avgusta. Izberite datum katerega vsota je 1, 2, 4 ali 7. Ne načrtujte poroke januarja, aprila, in novembra in na dneve, katerih vsota je 8 ali 9 .

ŠTEVILO 8 OSEBA NUMEROLOGIJA POROKA

Rojeni 8., 17. ali 26. v mesecu je najbolje, da se poročite med koncem decembra do konca januarja, med koncem februarja do konca marca, koncem aprila do konca maja in konec septembra do konca oktobra. Vsota datuma naj bo 3, 6 ali 8. Izogibajte se mesecu februarju, juniju, avgustu in septembru, prav tako naj vsota dneva ne bo 1, 4 ali 5.

ŠTEVILKA 9 OSEBA NUMEROLOGIJA POROKA

Vsi rojeni 9., 18. ali 27. v mesecu je vaše srečno obdobje za poroko med koncem februarja, marca do konca aprila, koncem julija in avgusta ter konec oktobra, novembra do konca decembra. Vsota datuma poroke naj bo 9, 3, 6, ali 1. Kjer je mogoče, se izogibajte januarju in juliju za poroko. Vsota naj tudi ne bo 2, 7 ali 8.

 

analiza talisman numerologija

*Vaš Email Naslov: 

*Ime:   

*Vaš rojstni dan: