Dajte, oglasite se kaj... Rada bi kaj novega zvedela. Debata
5 prispevkov • Stran 1 od 1
Debata
Šele pred kratkim sem zasledila ta forum in ga vsak dan pregledujem, vendar me moti, ker se nič kaj ne debatira. Obiskujejo ga, sprašujejo pa nič. Mislim, da bi se dalo marsikaj podebetirati o numerologiji.
Dajte, oglasite se kaj... Rada bi kaj novega zvedela. 
Dajte, oglasite se kaj... Rada bi kaj novega zvedela. - aik
- Začetnik
Laik glede numerologije
Hello! Izgleda, da so na tem forumu zelo zadržani, ali pa so na dopustu. Jaz sem kar nekaj knjig prebrala o numerologiji, ampak sem še vedno "laik". Rada bi vedela , zakaj nekateri zagovarjajo to, eni ono numerologijo. Želim, da mi nekdo napiše svoje argumente in me prepriča. Enkrat sem slišala, da se je dobro odločit glede metode ene ali druge ali tretje numerologije po svojem instinktu in da je to tista, katzera mi odgovarja. Lepo prosim za komentar.
- aik
- Začetnik
HI.
No, po mojem so vse na koncu iste.
Je pa res, da sem se z numerologijo ukvarjal, hmmm, no ja, nekje 7-8 let nazaj in od takrat skoraj nic vec, razen tkole, ce sem kje kaj s kermu podebatiral, tko da, ti kaksnih pametnih ne morem dati.
Nekje imam bukve in spiske, ki sem jih takrat delal, bi mogu mal pogledat
Kar ti pa lahko napisem in je kar dobra zadevca, je pa tole, v vseh teh letih sem se naucil to, da je najbolje, da zves takrat, ko si pripravljen nekaj zvedeti, drugace je brez pomena, saj ves uno, na eno uho not, na drugo ven, v glavci pa ne ostane nic, a ko si pripravljen, takrat se ti odpre.
Kako ze recejo, ko je ucenec pripravljen, pride ucitelj.
No, po mojem so vse na koncu iste.
Je pa res, da sem se z numerologijo ukvarjal, hmmm, no ja, nekje 7-8 let nazaj in od takrat skoraj nic vec, razen tkole, ce sem kje kaj s kermu podebatiral, tko da, ti kaksnih pametnih ne morem dati.
Nekje imam bukve in spiske, ki sem jih takrat delal, bi mogu mal pogledat
Kar ti pa lahko napisem in je kar dobra zadevca, je pa tole, v vseh teh letih sem se naucil to, da je najbolje, da zves takrat, ko si pripravljen nekaj zvedeti, drugace je brez pomena, saj ves uno, na eno uho not, na drugo ven, v glavci pa ne ostane nic, a ko si pripravljen, takrat se ti odpre.
Kako ze recejo, ko je ucenec pripravljen, pride ucitelj.
In nekoč......
-

Edin - Začetnik
- Kraj: Nekje Bogu za hrbtom :-)
Re: Laik glede numerologije
aik Napisal/-a:Hello! Izgleda, da so na tem forumu zelo zadržani, ali pa so na dopustu. Jaz sem kar nekaj knjig prebrala o numerologiji, ampak sem še vedno "laik". Rada bi vedela , zakaj nekateri zagovarjajo to, eni ono numerologijo. Želim, da mi nekdo napiše svoje argumente in me prepriča. Enkrat sem slišala, da se je dobro odločit glede metode ene ali druge ali tretje numerologije po svojem instinktu in da je to tista, katzera mi odgovarja. Lepo prosim za komentar.![]()
Torej mene je navdihnila kaldejska metoda numerologije oziroma veja. Kajti prvič sem zvedel za numerologijo pšo potovanju v Indiji, oziroma takrat sem se malce bolj seznanil z njo, pogovarjal sem se z indijskimi pravimi numerologi in vsi uporabljajo to metodo.
MIslim da imajo Indijci veliko več pojma o energijah, vibraciji, duhovnosti, skritih svetovih energij kot pa zahodnjaki. Tudi preiskušal sem obe metodi in zato sem se odločil za kaldejsko. Na internetu obstaja veliko kritik pitagorejske metode, ki se tudi meni zdi za lase privlečena, kajti abeceda se je od časa Pitagore zelo spremenila in tudi originalni Pitagorjevi zapiski so bili izgubljeni. Zato je zame ta metoda skeptična.
Upam da je to dovolj, če ne pa vprašajte

-

reno - Site Admin
5 prispevkov • Stran 1 od 1